Mijn naam is Carla Manten. Ik fotografeer al vanaf mijn vroege jeugd, maar eigenlijk altijd als hobby, naast mijn werk als eventmanager. Van 2013 tot 2016 volgde ik diverse opleidingen aan de fotovakschool en groeide uit tot professioneel fotograaf met een specialisatie in portret- en reportagefotografie. In 2020 ben ik definitief gestopt als eventmanager en werk nu fulltime als fotograaf.

WAT FOTOGRAFEER IK
Ik noem mijzelf karakterfotograaf.  Alles heeft zo zijn eigen karakter. Mensen, maar ook gebouwen, bloemen en zelfs gewone gebruiksvoorwerpen. Het is niet altijd even duidelijk aan de oppervlakte, maar als fotograaf ben ik er wel altijd naar op zoek. Dat karakter naar boven brengen in mijn foto's is wat ik het liefste doe. Dat betekent dat ik jou in beeld breng zoals je bent en niet alleen zoals je eruit ziet. 

WIE FOTOGRAFEER IK
Mijn doelgroep zijn mensen, organisaties en bedrijven die een mooie, authentieke portretserie willen waarmee ze kunnen laten zien waar ze voor staan. Ik richt me zowel op de zakelijke als de particuliere markt en denk graag mee over profilering op Social  Media, je website, je CD- of boekcover, het jaarverslag of corporate brochure.  

WAT DOE IK NIET
Groepsfoto's, feesten en partijen, event- en interieurfotografie, zijn voorbeelden van een fotoshoot waarvoor je beter iemand anders kunt vragen.  
INTERESSE?
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze website.
O ja, mijn photoart is te koop in de webshop (www.aminda.nl of klik op de link in het menu). 
Een deel van mijn werk is ook te bestellen via werkaandemuur.
Back to Top