Fotografie, dans en mooie muziek. Drie van mijn favoriete dingen die soms, heel soms zomaar bij elkaar komen! Anita, mijn klasgenootje van heel vroeger is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige danseres die haar hart heeft verloren aan de tango. Dat intrigeerde mij en ik vroeg haar of ze het goed vond dat ik wat foto’s maakte voor mijn portfolio. Dat vond ze goed en vond ook Eelco, haar danspartner bereid. We ontmoetten elkaar na al die jaren in de dansfabriek, een dansschool in de voormalige prodentfabriek in Amersfoort. Eelco voegde zich bij ons en al snel was de ruimte gevuld met tangomuziek. Ik koos voor de vlieg-aan-de-muur-methode en vroeg ze gewoon te gaan dansen en te vergeten dat ik er was. Dat had ik niet hoeven zeggen. Bijzonder om te zien hoe 2 mensen zo kunnen opgaan in muziek en dans. Mijn romantische hart kwam ruimschoots aan haar trekken.

Later gingen we naar buiten, iphone met spotify in de broekzak voor de muzikale begeleiding en wederom ging het danspaar op in dans en muziek. Ik vond het een voorrecht om er getuige van te mogen zijn en heb ervan genoten.